Planten

De allermooiste planten voor de allerbeste klanten.

Bij Beertje kunt u terrecht voor al uw bollen benodigtheden.
Natuurlijk heeft onze winkel een veel bredere keuzen aan planten, bloemen en bollen. Dit komt omdat wij elke week verse nieuwe toevoer krijgen die niet altijd op de site wordt bijgeladen.

 • Image

  Orchidee, Phalenopsis

  De Phalaenopsis is één van de populairste orchideeën op de Nederlandse markt. Deze schitterende plant kenmerkt zich door zijn bloemenpracht, welke eenvoudig te verzorgen is en een bloeiperiode kent van 6 tot wel 14 weken! De bloeiperiode van de Phalaenopsis is gedurende het hele jaar, maar meestal in het voor- en najaar. Bij de juiste verzorging zal de Phalaenopsis ook telkens weer opnieuw in bloei komen, waardoor u nog jaren plezier heeft van uw orchidee.

 • Image

  Hortensia, klein voormaat

  De hortensia is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld. De hortensia groeit het best op losse, rijke, natte, maar goed doorlaatbare bodems in de halfschaduw.

 • Image

  Sinaasappelplant, voor de sier (maar ook eetbaar)

  De sinaasappelplant, niet alleen eetbaar maar ook erg prachtig om naar te kijken. Let wel op dat de sinasappeltjes zuur van smaak zijn omdat ze klein zijn. Namaate ze groter worden des te zoeter de sinasappeltjes worden.