Overige producten

Hier vind u ons assortiment aan cadeauartikelen of plantenvoeding

Hier ziet u een kleine overzicht over wat Beertje bloemen & planten u te biedden heeft.

 • Image

  Beertje

  Houd u ook zo van vogels, dan is dit echt een aanrader. Deze beer bestaat namelijk uit zaden en pitten die vogels onweerstaanbaar vinden.
  Bovendien ziet uw tuin er een stuk gezelliger mee uit!

 • Image

  Eendje

  Zoals u waarschijnlijk al heeft opgemerkt is dit het beste vriendje van beertje, samen serveren zij elke vogel die van zaden of pitten houden. Dit leuke eendje kunt u bovendien ooknog eens ophangen, wat wilt u eingelijk nog meer?

 • Image

  House & Garden Plantenvoeding

  House & Garden Plantenvoeding is 100% natuurlijk. De basis van het product is een extract dat onttrokken is uit plantenzaden.

  Planten geven hun zaden namelijk een reservevoorraad mee op basis van hoogwaardige enzymen en aminozuren die zorgen voor een wortelontwikkeling en voor een betere bladkwaliteit. Het product is zeer geconcentreerd. Er zijn slechts vijf druppels per liter gietwater nodig, dat vervolgens maar één keer per week aan de plant toegediend hoeft te worden.

  Binnen 5 weken is het resultaat duidelijk zichtbaar: de plant is groener, steviger en gezonder. House & Garden daagt u uit de proef op de som te nemen. House & Garden Plantenvoeding is tenslotte ruim 70 jaar kennis en praktijkervaring in een flesje

 • Image

  Tuingereedschap setje

  Deze tuingereedschap setje komt met 2 hogekwaliteit schepjes en 1 harkje. perfect voor het planten van bijv. bollen en zaden