Overige producten

Hier vind u ons assortiment aan cadeauartikelen of plantenvoeding

Bent u opzoek naar plantenvoeding, aarde of misschien potten dan bent u hier op het juiste adres.

 • Image

  Pokon Universeel

  Planten in huis staan niet in hun natuurlijke omgeving. Daarom is het extra belangrijk ze goed te verzorgen. Pokon Universeel Plantenvoedsel geeft kamerplanten alles wat ze nodig hebben om gezond en mooi te blijven. De benodigde voedingselementen stimuleren de groei en bloei. De natuurlijke toevoeging van humusextracten stimuleert het natuurlijk evenwicht in de potgrond en zorgt ervoor dat voedingstoffen beter beschikbaar zijn voor de plant. Planten worden gezonder en sterker.

 • Image

  Spring Anti Bladluis

  Spring anti luizen spray is een waterbasis insecticide met natuurlijke ingredienten. Werkt tegen luizen, trips, witte vlieg en rupsen. Voor binnen- en buitengebruik op decoratieve planten.

 • Image

  House & Garden Plantenvoeding

  House & Garden Plantenvoeding is 100% natuurlijk. De basis van het product is een extract dat onttrokken is uit plantenzaden.

  Planten geven hun zaden namelijk een reservevoorraad mee op basis van hoogwaardige enzymen en aminozuren die zorgen voor een wortelontwikkeling en voor een betere bladkwaliteit. Het product is zeer geconcentreerd. Er zijn slechts vijf druppels per liter gietwater nodig, dat vervolgens maar één keer per week aan de plant toegediend hoeft te worden.

  Binnen 5 weken is het resultaat duidelijk zichtbaar: de plant is groener, steviger en gezonder. House & Garden daagt u uit de proef op de som te nemen. House & Garden Plantenvoeding is tenslotte ruim 70 jaar kennis en praktijkervaring in een flesje