Planten

De allermooiste planten voor de allerbeste klanten.

Bij Beertje kunt u terrecht voor al uw bollen benodigtheden.
Natuurlijk heeft onze winkel een veel bredere keuzen aan planten, bloemen en bollen. Dit komt omdat wij elke week verse nieuwe toevoer krijgen die niet altijd op de site wordt bijgeladen.

 • Image

  Orchidee

  De Orchidee, een van de meest bekende planten.

 • Image

  De paarse trompetbekerplant (Nepenthes)

  De paarse trompetbekerplant (Nepenthes) is een vleesetende plant uit de familie Sarraceniaceae. De val van de paarse trompetbekerplant is gevuld met een mix van water en enzymen, waarin de insectenprooien verdrinken en verteerd worden. Om te voorkomen dat de prooien van de plant vluchten hebben de vallen naar beneden gerichte haartjes die prooien dwingen naar beneden te kruipen.

 • Image

  Orchidee, de Phalaenopsis twist

  De Phalaenopsis is één van de populairste orchideeën op de Nederlandse markt. Deze schitterende plant kenmerkt zich door zijn bloemenpracht, welke eenvoudig te verzorgen is en een bloeiperiode kent van 6 tot wel 14 weken! De bloeiperiode van de Phalaenopsis is gedurende het hele jaar, maar meestal in het voor- en najaar. Bij de juiste verzorging zal de Phalaenopsis ook telkens weer opnieuw in bloei komen, waardoor u nog jaren plezier heeft van uw orchidee.>